Featured image for “Iame France – Round 3”

Iame France – Round 3

4 juni 2023 door Rocco Coronel

Image

Circuit: Circuit Anthoine Hubert - Angerville (Frankrijk)

Van 2 juni tot 4 juni 2023

Image

Iame France – Round 3

Door Rocco Coronel

Dit weekend stond er weer een race op het programma voor het France 🇫🇷 IAME kampioenschap in Angerville.

Samen met Leon ben ik weer op pad gegaan, deze keer met de camper na 2 dagen school en een rit van zo’n 650 km. We verwachten rond 00.30 uur aan te komen op het circuit, en natuurlijk gaan we een dutje doen in de camper.

Ik kijk ernaar uit om weer te racen in Angerville, waar ik vorige week 1.5 dag heb getest en me goed voelde op het circuit. Het weekend ziet er zonnig uit, met temperaturen rond de 26 graden ☀️ gedurende alle dagen.

Ik heb een geweldige start van het weekend gehad. Race 1 gewonnen 🥇 met ook nog eens de snelste raceronde in de laatste ronde. Dit succes zette zich voort in Race 2, waar ik ook als winnaar uit de bus kwam met opnieuw de snelste raceronde. En om het weekend perfect af te sluiten, was ik ook de winnaar van Race 3.

In de Super Heat behaalde ik wederom de eerste plaats, en nu zal ik starten vanaf P1 voor de finale. De druk is hoog, maar ik ben er klaar voor.

En ja, ik heb de finale gewonnen! P1 🏆 in het IAME 🇫🇷 France kampioenschap en P1 🥇 in het algehele kampioenschap. Dit weekend was werkelijk een droomweekend in Frankrijk 🇫🇷. Ik won Race 1, P1🏆, Race 2, P1🏆, Race 3, P1🏆, Semi-finale P1🏆 en de Finale P1🏆.

Mijn team heeft fantastisch werk geleverd met het leveren van geweldig materiaal en ik ben ontzettend tevreden met hoe alles is verlopen. Het was niet makkelijk om alle races aan kop te rijden met anderen op mijn bumper, maar ik ben rustig gebleven en ben uiteindelijk in staat geweest om de finale te winnen.

Nu neem ik de beker 🏆 mee naar huis en richt ik me op de volgende race over 2 weken, de tweede race van de FIA Kart Academy in Rodby, Denemarken 🇩🇰. Deze week ga ik mijn schoolwerk inhalen en extra aandacht geven aan mijn studie.

Samen met Leon rijden we nu terug, een rit van 655 km. Bedankt voor het volgen, en tot de volgende race!