Featured image for “FIA World Championship”

FIA World Championship

15 september 2024 door Rocco Coronel

Image

Circuit: PF International (Groot-Brittannië)

Van 12 september tot 15 september 2024

Image

FIA World Championship

Door Rocco Coronel

3de plaats in het FIA Wereld Kampioenschap OK Junior!

Het afgelopen weekend stond volledig in het teken van het Wereldkampioenschap OK Junior op het uitdagende PFI-circuit. Het was een weekend vol spanning, met voortdurend wisselende weersomstandigheden die zorgden voor extra uitdaging, en een finale die volledig in de regen werd gereden. Desondanks slaagde ik erin om een geweldige prestatie neer te zetten: een 3e plaats in de finale van het FIA Karting World Championship OKJ!

Hoewel ik op dat moment alweer onderweg naar huis was, mocht mijn team, VictoryLane Karting, de trofee in ontvangst nemen. Het was jammer dat ik het moment niet samen met hen kon vieren, maar we gaan dit zeker nog inhalen!

Ik wil graag mijn dank uitspreken naar mijn fantastische team, VictoryLane Karting, met in het bijzonder mijn monteur Vince, mijn coach en maatje Leon, en natuurlijk mijn moeder, die me het hele weekend heeft bijgestaan. Ook wil ik een speciaal woord van dank richten aan mijn oom, tante en twee neefjes, die helemaal uit Schotland waren gekomen om me aan te moedigen.

Daarnaast wil ik mijn vader bedanken voor zijn steun vanuit huis, en mijn zus feliciteren die ook een topprestatie neerzette tijdens haar paardenwedstrijd afgelopen weekend. Uiteraard wil ik ook mijn partners bedanken voor hun voortdurende steun.

Resultaten van het weekend:

Warm-up: P2
Kwalificatie heat 1: P1
Kwalificatie heat 2: P6
Kwalificatie heat 3: P30 (uitgevallen)
Warm-up: P1
Kwalificatie 4: P1
Kwalificatie 5: P3
Kwalificatie 6: P2
Warm-up: P1
Pre-finale: P6
FINALE: P3

Het was een onvergetelijk weekend met een podiumplaats als beloning voor al het harde werk!

Bekijk hier de Finale:

Bekijk de foto's van dit event